Gå till innehåll

Vallhundskurs

Varmt välkommen att anmäla dig till tvådagars grundläggande vallhundskurs med Ulla Lindberg!
Kursen genomförs i Östanbäck 610 på Ulla och Lennarts gård. Tanken med två dagarskurs och med en veckas uppehåll är det kan bli mycket för en unghund att gå två dagar i rad. Vi ser gärna att era hundar är minst 6 månader gamla. Om de är yngre är ni ändå välkomna att anmäla er men kan inte räkna med att era hundar orkar gå lika mycket som en unghund. Det är stor variation på hur mycket hundar orkar och vi behöver ta hänsyn till det.
Förutsättning för att gå kurs är att ni är medlemmar i Norrbottens Vallhundsförening. I andra hand finns möjlighet till att få plats på kursen om du är stödmedlem i NVF däremot finns ingen garanti då vi i första hand erbjuder plats för våra medlemmar. Anmälan till kursen gör du genom att maila kaarin@norrbottensvf.se. Endast mailanmälan gäller där du anger ditt namn, din hunds namn och ålder och gärna telefonnummer så att jag kan kontakta dig vid behov. Berätta gärna också vilken erfarenhet du har så kan vi anpassa kursen bättre till er deltagare.
Tidpunkt: 7 och 14 maj 2022, 09.00-15.00
Plats: Östanbäck 610, Västerbotten (ca 6 mil från PIteå)
**Kurskostnad: **950 kr/dag
OBS! Sista anmälningsdag 31 mars 2022. Anmälan är bindande!
Mer utförlig information skickas efter din anmälan som bekräftelse på att du fått plats på kursen. Bekräftelsen får du som svar på ditt anmälningsmail.
Välkommen med anmälan!
Kaarin Kivimäki, ordf NVF